ЗА НАС

Здравейте уважаеми дами и господа,

Бихме искали да Ви представим нашата компания ПЪРВА ОБЕДИНЕНА ДИСТРИБУТОРСКА КОМПАНИЯ ЕООД регистрирана на 02.04.2009 год. с адрес на управление в гр. София, р-н Лозенец, бул. „Черни Връх“ 47 и е представлявана от Ваня Божилова Здравкова в качеството си на Управител.

Ние сме собственици на марка кафе „BELLISSIMO” . Вече 9 години нашите продукти и кафе се налагат на Българския пазар, като сме водеща марка във вендинг и ХО.РЕ.КА пазара. Към момента работим с наши дистрибутори във всички големи градове. Нашето качество е гарантирано от дългосрочните ни контакти за първокласно зелено кафе и изпичане по най-нова технология. Ценово имаме претенции, че продуктите са много добре разположени на пазара на кафе за качеството което предлагаме.

Дейността на фирмата е свързана с дистрибуция на територията на България. Продуктовата гама с която разполагаме представлява кафе на зърна, хорека продукти и всички видове консумативи за вендинг бизнеса като, мляко, шоколад, инстантни кафета, чаши и тн.

Разполагаме с малък, но добре обучен и опитен екип на всяко едно ниво на дистрибуцията и контрола на дейността. Притежаваме добре поддържан автомобилен парк , като всеки един от автомобилите ни е брандиран с логото и данните на фирмата.

Служителите ни са на разположение да консултират клиентите с какъв тип кафе /продукт/ да работят, какви машини да използват и каква е правилната употреба и правилният избор на продукт за предлагане на високо качество и обслужване в този бранш.

Предлагаме цялостни решения за заведения, павилиони, кафетерии, хотели и ресторанти.

С Уважение
Ваня Здравкова