ЗА НАС

ПЪРВА ОБЕДИНЕНА ДИСТРИБУТОРСКА КОМПАНИЯ“ ЕООД – Вашият надежден партньор за продажба и доставка на кафе и цялостни вендинг решения. Ние сме българска компания, която съчетава страстта към кафето с водещи технологии и иновации, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите кафе продукти и услуги на пазара.
Над 14 години нашите продукти и кафе се налагат на Българския пазар, като сме водеща марка във вендинг и ХО.РЕ.КА пазара.

Към момента работим с наши дистрибутори във всички големи градове. Нашето качество е гарантирано от дългосрочните ни контакти за първокласно зелено кафе и изпичане по най-нова технология.
Ценово имаме претенции, че продуктите са много добре разположени на пазара на кафе за качеството което предлагаме.

Дейността на фирмата е свързана с дистрибуция на територията на България.

Продуктовата гама с която разполагаме представлява кафе на зърна, хорека продукти и всички видове консумативи за вендинг бизнеса като, мляко, шоколад, инстантни кафета, чаши и тн.

Разполагаме с много добре обучен екип на всяко едно ниво на дистрибуцията и контрола на дейността.
Притежаваме добре поддържан автомобилен парк , като всеки един от автомобилите ни е брандиран с логото и данните на фирмата.

Служителите ни са на разположение да консултират клиентите с какъв тип кафе /продукт/ да работят, какви машини да използват и каква е правилната употреба и правилният избор на продукт за предлагане на високо качество и обслужване в този бранш.

Предлагаме цялостни решения за заведения, павилиони, кафетерии, хотели и ресторанти.

Изберете Нас като вашия доставчик на кафе на едро и вендинг решения, и нека вкусът на нашето кафе обогати вашия бизнес. Свържете се с нас на телефон 0892 01 01 01, за да научите повече и да започнем пътуването към качествено кафе и успешно партньорство.

Блок маси и All Inclusive – Necta Kalea

Дозети машини – La Piccola

Автоматични кафе машини- Rex royal

Вендинг машини – СФЕРА

 

Барови машини –  Rancilio classe 11

Вендинг машини – КАНТО