Чай

01-RISTORA-Lemon
RISTORA Лимон

Насладете се на свеж вкус, както в гореща, така и в студена вода. За любителите на лимон. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг
01-RISTORA-LemonClassic
RISTORA Лимон “Classic”

Насладете се на свеж вкус, както в гореща, така и в студена вода. За любителите на лимон “Classic”. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг

03-SIMAT-Lemon
SIMAT Лимон

С балансирано съдържание на захар, богат аромат и вкус на лимон, тази напитка действа ободряващо по всяко време на деня. Испанската компания Симат предлага разнообразие от напитки и кафе, специално разработени за вендинг автомати. Дългогодишният им опит придава все по-голяма популярност на техните продукти на вендинг пазара.
Произход: Испания

1 кг
04-ICS-Lemon-NEWFormula
ICS Лимон “NEW Formula”

Ароматна напитка с плътен лимонов вкус, на базата на червен чай. Свеж и подсладен, този чай лесно се разтваря в гореща или студена вода. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

05-RISTORA-GreenLemon
RISTORA Зелен лимон

Лесноразтворим в гореща или студена вода. Освежаваща напитка с ненатрапчив вкус на зелен лимон. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг
06-RISTORA-Peach
RISTORA Праскова

Насладете се на освежаващ вкус на праскова, както в гореща, така и в студена вода. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг

07-ISC-Peach
ICS Праскова

Ароматна напитка с плътен вкус на праскова. Свеж и подсладен, този чай лесно се разтваря в гореща или студена вода. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг
08-SIMAT-WildFruit
SIMAT Горски плод

Ароматна сладка напитка, която завладява с плодов вкус и свежест. Лесноразтворима в гореща или студена вода. Испанската компания Симат предлага разнообразие от напитки и кафе, специално разработени за вендинг автомати. Дългогодишният им опит придава все по-голяма популярност на техните продукти на вендинг пазара.
Произход: Испания

1 кг

09-RISTORA-Camomile
RISTORA Лайка

В гореща или студена вода, чаят от лайка е винаги приятен и полезен. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

0.5 кг/1 кг
10-RISTORA-Mint
RISTORA Мента

Ободряващ чай със свеж вкус на мента. Може да се разтвори в гореща или студена вода. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг

11-SIMAT-Mint
SIMAT Мента

Без захар, направен от натурални билкови екстракти, този чай позволява да се насладите на ароматна напитка с вкус на мента. Испанската компания Симат предлага разнообразие от напитки и кафе, специално разработени за вендинг автомати. Дългогодишният им опит придава все по-голяма популярност на техните продукти на вендинг пазара.

1 кг

Поръчай