Шоколад


01-Bellissimo- Ciocolata
Bellissimo Ciocolata
Какаова напитка с невероятен вкус на истински натурален шоколад, подходяща за всички видове вендинг автомати. Bellissimo е марка, която гордо стои зад името си, носейки със себе си италиански традиции по селектиране и създаване на перфектното кафе. Чрез широката си гама продукти, задоволява и най-изтънчените вкусове.

1 кг

02-RISTORA-BrownLabel
RISTORA “Brown Label”
Какаова напитка с високо съдържание на каков прах, за един перфектен вкус на натурален шоколад. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг


03-RISTORA-WhiteLabel
RISTORA “White Label”
По-лек вкус, благодарение на обезмаслено мляко и какао. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг

04-RISTORA-ChocoHazelnut
RISTORA “Шоколад Лешник”
Какаова напитка, с неустоим аромат на лешник. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг


05-RISTORA-Thick
RISTORA “Гъст”
По-гъстата консистенция придава плътен и интензивен вкус на шоколад. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг

06-ICS-Azur
ICS “Azur”
Гъст и неустоим вкус на шоколад. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг


07-ICS-BlueLabel
ICS “Blue Label”
Леко сладка какаово-сметанова напитка. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

08-ICS-RedLabel
ICS “Red Label”
За тези, които наистина обичат млечния шоколад. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг


09-ICS-RedLabel-25kg
ICS “Red Label” 25 kg
За тези, които наистина обичат млечния шоколад. В индустриална разфасовка от 25 кг. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

25 кг

10-SIMAT-Sport
SIMAT “Sport”
Какова напитка на гранули, перфектно балансираща вкус, аромат и хранителна стойност, за енергизиращ старт на деня. Специално подбрана за вендинг машини. Испанската компания Симат предлага разнообразие от напитки и кафе, специално разработени за вендинг автомати. Дългогодишният им опит придава все по-голяма популярност на техните продукти на вендинг пазара. Произход: Испания

1 кг

Поръчай