Капучино

01-RISTORA-Cappuccino
RISTORA Капучино

На основата на обезмаслено мляко и инстантно кафе, комбинация от богата пяна и разкошен вкус. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

0.5 кг
02-ICS-CappuccinoFantasy
ICS Капучино “Fantasy”

На основата на мляко и инстантно кафе, с лек вкус, плътен аромат и пухкава пяна. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

03-RISTORA-CappuccinoHazelnut
RISTORA Кпучино Лешник

На основата на мляко, кафе и завладяващ аромат на лешник. Италианската марка Ристора се е доказала на пазара с продуктите си за вендинг автомати. Умело съчетава в себе си вкус, качество и цена, което я прави предпочитан избор в цяла Европа.
Произход: Италия

1 кг
04-ICS-CappuccinoHazelnut
ICS Капучино Лешник

Ароматна разтворима млечна напитка, с добавено кафе и ненатрапчив вкус на лешник. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

05-ICS-CappuccinoAmaretto
ICS Капучино Амарето

На основата на мляко и кафе с лек аромат, нежно допълнен с вкус на ликьор Амарето. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг
06-ICS-CappuccinoWhiskey
ICS Капучино Whiskey

На основата на мляко и кафе с лек аромат и вкус уиски. Без съдържание на алкохол. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

07-ICS-Jazzy-Coffee
ICS Мляко с инстантно кафе “Jazzy Coffee”

Комбинирана напитка на основата на обезмаслено мляко с вкус на кафе, разтворима в гореща и студена вода. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг
08-ICS-Cappuccino3in1
ICS Капучино 3 в 1

Комбинирана напитка с балансиран вкус на кафе и мляко с добавка захар. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

09-ICS-Shake-Strawberry
ICS Фин млечен шейк ягода

Свежа и ободряваща напитка, на основата на мляко с лек аромат на ягоди. ICS е холандска марка, зад чието име стои качество и надеждност, които се преплитат в години изучаване на вендинг пазара. Цялата гама напитки е сред най-предпочитаните за употреба във вендинг машини.
Произход: Холандия

1 кг

Поръчай