Кафе и Ho.Re.Ca.


Bellissimo Silver
Идеалното кафе за всеки. Силно и стимулиращо, направено от подбрани сортове кафе Робуста, Bellissimo Silver притежава наситен и плътен вкус. Перфектното съчетание на качество и цена.

1 кг

Bellissimo Green
Класическият вкус на италианското еспресо. Специалното изпичане придава на този вид кафе силен вкус и наситен аромат. Всеки пакет съдържа букет от африканска Робуста/Уганда/ и колумбийска Арабика.

1 кг


Bellissimo Gold
Меко и ароматно, чисто и незабравимо удоволствие. Уникална селекция на висококачествени екзотични сортове африканска Робуста и колумбийска Арабика, които допринасят за по-мек и ароматен привкус на „Златното” кафе.

1 кг

Bellissimo Red
Изискан стил в Bellissimo RED опаковка. Превъзходна комбинация от най-добрите кафени зърна Арабика от Колумбия и Сантос. Перфектното му съчетание с процент Робуста придава на кафето типичния характер с енергично-тъмен цвят и плътен вкус.

1 кг


Bellissimo White
Висок клас кафе, съдържащ подбрани кафени зърна Арабика и Робуста. В Bellissimo White са селектирани предимно сортове от Арабика, водещ сред които е сорта „Medellin” от средните и източни колумбийски региони, „Сordilleras” отличаващ се с плътен и богат вкус, рафинирана и балансирана киселинност.

1 кг

Bellissimo Black
Съставено от висококачествено кафе съдържащо 100% Арабика от сертифицирани плантации в Колумбия, Мексико, Индия и Камерун, подбрани най-внимателно от нашите кафе експерти. Тази комбинация води до мек и леко към средно плътен вкус, и неповторим аромат, постигнати благодарение на водното пречистване на кафените семена и майсторското изпичане на кафето.

1 кг


Bellissimo Exclusive
С цел да задоволим и най-изтънчения вкус, в Ексклузив са селектирани най-добрите сортове 100% Арабика от региони по света като: Гватемала, Етиопия, Колумбия, Коста Рика, Никарагуа и Индонезия. В такава комбинация кафето се отличава със средна плътност, с цветен аромат, ниска киселинност, балансиран опушен аромат на подправки и шоколадово вишнев вкус.

1 кг

Bellissimo Classic *** / три звезди
Специалното изпичане на този букет от колумбийска Арабика и африканска Робуста му придава неповторимия силен вкус и наситен аромат на класическото италианско еспресо.

100 гр


Bellissimo Classic *** / три звезди
Специалното изпичане на този букет от колумбийска Арабика и африканска Робуста му придава неповторимия силен вкус и наситен аромат на класическото италианско еспресо.

250 гр

Термо чаша Белисимо
Термо чаша от стиропор, която поддържа температурата на напитката. Може да се използва както за топли, така и за студени напитки. Не е предназначена за употреба във вендинг автомати!
Опаковка: 2000 бр. в кашон (20 стека по 100 бр.)

180 мл


Бяла захар Белисимо
Бяла захар на кристали, рафинирана, в пакетче.
Опаковка: 900 бр. в стек

2 гр

Кафява захар Brown Cane Sugar
Кафява тръстикова захар на кристали, рафинирана, в пакетче.
Опаковка: 100 бр. в пакет

4 гр


Суха сметана Matto Grosso
Суха сметана за чай или кафе, в пакетче.
Опаковка: 80 бр. в пакет

2.5 гр

Пчелен мед
Натурален мед за чай или кафе, в пакетче.
Опаковка: 30 бр. в пакет

15 гр


Късметчета за кафе Белисимо
Рекламни късметчета за кафе Белисимо с три различни дизайна – мъдра мисъл, послание или пожелание. Закачлив приятел на Вашето кафе, който дава настроение.
Опаковка: 168 бр. в плик

Бъркалкa Italty 90 mm
Бъркалкa със стандартна дължина. Може да се използва както за топли, така и за студени напитки. Подходяща за всички видове вендинг автомати.
Опаковка: 2500 бр. в кашон (25 стека по 100 бр.)


Бъркалкa Crystal 105 mm LUX
Бъркалкa, подходящa за по-високa чашa. Може да се използва както за топли, така и за студени напитки. Подходяща за всички видове вендинг автомати.
Опаковка: 2500 бр. в кашон (25 стека по 100 бр.)

Поръчай